Witte vouwgordijnen

Vouwgordijnen op maat

Vouwgordijnen.info

Bestel uw vouwgordijnen

Vouwgordijnen.info

mooie vouwgordijnen

Mooie vouwgordijnen

Vouwgordijnen.info

Bestel hier uw gratis stofstalen

Vouwgordijnen.info

PREV
NEXT

Verduisterende vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen worden uiteraard het meeste toegepast in slaapkamers. Maar denk ook eens aan werkruimtes waar het donker moet zijn of in presentatieruimtes. Bij de verduisterende vouwgordijnen wordt er een voering achter de stof gemaakt. U kiest voor een dichte stof die aan de achterzijde een verduisterende voering krijgt. Voor echt goede verduisterende vouwgordijnen is het een must om met een verduisterende voering te werken. Geen enkele andere verduisterende raamdecoratie werkt zo goed als verduisterende vouwgordijnen. Deze verduisterende voering is in meerdere kleuren verkrijgbaar zodat u bepaalt welke kleur zichtbaar is van buitenaf. Bijkomend voordeel is dat verduisterende vouwgordijnen een zeer goede isolerende werking hebben en ook nog eens heel goed werken voor de akoestiek in uw woning.

Gebruiksaanwijzing 3D animatie
fullscreen Klik hier op om de 3D animatie fullscreen te zien
LinksRechts Met deze knoppen kunt u het gordijn laten draaien
Blauw plusje Klik hier om meer informatie te lezen over het betreffende onderdeel
Grijs plusje Met deze knop kunt u verder inzoomen
Min Met deze knop kunt u weer uitzoomen

Bestellen

Vouwgordijnen.info werkt met 2 prijsgroepen voor de vouwgordijnen. Prijsgroep A en prijsgroep B. Het verschil zit uitsluitend in de stofkwaliteit, zo zijn er bijvoorbeeld brandvertragende stoffen of stoffen die een glans hebben. Ook is het mogelijk om gevoerde vouwgordijnen te bestellen, de voering wordt toegepast voor extra bescherming van de stof tegen weersinvloeden. Ook kunt u verduisterende vouwgordijnen bestellen, deze vouwgordijnen worden voorzien van een verduisterende voering.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn in vele soorten beschikbaar. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een transparant vouwgordijn om een huiselijke sfeer te creëren. Ook kunt u kiezen voor vouwgordijnen van een dichte stof zodat u meer privacy heeft. U kunt een vouwgordijn laten voeren met een verduisterende voering zodat uw slaapkamer goed donker is. Ook is het mogelijk om trevira vouwgordijnen te bestellen, dit zijn brandvertragende vouwgordijnen, die kunnen worden toegepast in openbare gebouwen maar uiteraard ook voor particulier gebruik mogelijk zijn.

Services

Vouwgordijnen.info biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van diverse services. Zo kunt u gebruik maken van een advies afspraak waarbij een van onze adviseurs bij u thuis komt voor een advies op maat. Daarnaast is het mogelijk dat wij voor u de montage verzorgen. Wij werken uitsluitend met professionele stoffeerders zodat u zeker bent van een goede montage. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf de vouwgordijnen in te meten en te monteren. Lees hiervoor de inmeet instructies en de uitleg voor de montage.
TOP