Grijze vouwgordijnen

Vouwgordijnen op maat

Vouwgordijnen.info

Transparante vouwgordijnen

Transparante vouwgordijnen

Vouwgordijnen.info

Witte vouwgordijnen

Vouwgordijnen op maat

Vouwgordijnen.info

Bestel uw vouwgordijnen

Vouwgordijnen.info

PREV
NEXT

Dim-out vouwgordijnen

Dim-out vouwgordijnen

Dim out vouwgordijnen zijn gemaakt van stoffen waar al een voering achter zit, deze stof is dus 1 geheel. Deze voering maakt de ruimte behoorlijk donker maar is niet geheel verduisterend. Dim out vouwgordijnen zorgen wel voor een goede isolerende werking. Wanneer uw slaapkamer niet geheel donker hoeft te zijn dan zijn dim out vouwgordijnen prima geschikt voor u. Maar wanneer u de slaapkamer echt donker wilt hebben dan adviseren wij vouwgordijnen met een verduisterende voering te bestellen. Daarnaast worden dim out vouwgordijnen ook veel toegepast in woningen waar veel last is van hinderend zonlicht. Dim out vouwgordijnen houden alle zonnestralen buiten zodat u geen last heeft van zonlicht op uw televisie. Houd er wel rekening mee dat de kamer een stuk donkerder wordt.

Gebruiksaanwijzing 3D animatie
fullscreen Klik hier op om de 3D animatie fullscreen te zien
LinksRechts Met deze knoppen kunt u het gordijn laten draaien
Blauw plusje Klik hier om meer informatie te lezen over het betreffende onderdeel
Grijs plusje Met deze knop kunt u verder inzoomen
Min Met deze knop kunt u weer uitzoomen

Bestellen

Vouwgordijnen.info werkt met 2 prijsgroepen voor de vouwgordijnen. Prijsgroep A en prijsgroep B. Het verschil zit uitsluitend in de stofkwaliteit, zo zijn er bijvoorbeeld brandvertragende stoffen of stoffen die een glans hebben. Ook is het mogelijk om gevoerde vouwgordijnen te bestellen, de voering wordt toegepast voor extra bescherming van de stof tegen weersinvloeden. Ook kunt u verduisterende vouwgordijnen bestellen, deze vouwgordijnen worden voorzien van een verduisterende voering.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn in vele soorten beschikbaar. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een transparant vouwgordijn om een huiselijke sfeer te creëren. Ook kunt u kiezen voor vouwgordijnen van een dichte stof zodat u meer privacy heeft. U kunt een vouwgordijn laten voeren met een verduisterende voering zodat uw slaapkamer goed donker is. Ook is het mogelijk om trevira vouwgordijnen te bestellen, dit zijn brandvertragende vouwgordijnen, die kunnen worden toegepast in openbare gebouwen maar uiteraard ook voor particulier gebruik mogelijk zijn.

Services

Vouwgordijnen.info biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van diverse services. Zo kunt u gebruik maken van een advies afspraak waarbij een van onze adviseurs bij u thuis komt voor een advies op maat. Daarnaast is het mogelijk dat wij voor u de montage verzorgen. Wij werken uitsluitend met professionele stoffeerders zodat u zeker bent van een goede montage. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf de vouwgordijnen in te meten en te monteren. Lees hiervoor de inmeet instructies en de uitleg voor de montage.
TOP