Bestel uw vouwgordijnen

Vouwgordijnen.info

Vouwgordijnen op maat

Vouwgordijnen.info

Transparante vouwgordijnen

Vouwgordijnen.info

Bestel hier uw gratis stofstalen

Vouwgordijnen.info

PREV
NEXT

Elektrische vouwgordijnen

De elektrische raamdecoratie wordt steeds normaler, zo ook de elektrische vouwgordijnen. Het is natuurlijk heerlijk wanneer u wakker wordt en dat u met 1 druk op de knop alle vouwgordijnen kunt openen. U kunt de elektrische vouwgordijnen bedienen met een afstandsbediening, smartphone zoals de Iphone of met een schakelaar. Ook wordt het steeds gebruikelijker dat er een domotica systeem in de woning aanwezig is die zorgt voor de aansturing van de elektrische vouwgordijnen. Het gehele aanbod is dusdanig breed dat wij het beste u een persoonlijk advies kunnen geven welke systemen u nodig heeft. Zo zijn er elektrische vouwgordijnen op batterij of bent u op zoek naar 230Volt systemen die passen op uw domotica systeem? Het beste kunt u uw vraag met betrekking tot de elektrische vouwgordijnen bij ons neerleggen via het contact formulier. Geef hierbij aan wat de maten zijn van uw ramen, welk systeem uw voorkeur heeft, of er stroom aanwezig is bij de ramen en ook de aantallen. Zo kunnen wij voor u een gerichte offerte maken die passend is bij uw situatie. Alle elektrische vouwgordijnsystemen zijn voorzien van Somfy motoren, de meest betrouwbare leverancier van motoren. De garantie op deze motoren is 5 jaar.

Standaard leveren wij elektrische vouwgordijnen met een batterij. Deze batterij is oplaadbaar waardoor het systeem gewoon kan blijven hangen voor uw raam. U heeft slechts 1 oplader nodig waarmee u alle elektrische vouwgordijnen kunt opladen. De batterij wordt onder of achter het systeem gemonteerd en de steuntjes hiervoor worden standaard meegeleverd. Het opladen hangt af van het gewicht, de hoogte en het aantal handelingen per dag. Gemiddeld zal de batterij per 9-10 maanden opgeladen worden. Het grote voordeel van dit systeem is dat er verder geen bekabeling nodig is. Uiteraard is de motor van Somfy, zodat u verzekert bent van kwaliteit en garantie.

Qua bediening is er volop keuze. Het meest gebruikt is de afstandsbediening. Er zijn diverse afstandsbedieningen beschikbaar, zo kunt u kiezen uit een 1-kanaal, 5-kanaals en 16-kanaals afstandsbediening. per kanaal kunt u 1 vouwgordijn of 1 groep vouwgordijnen bedienen. Stel u heeft 3 vouwgordijnen, dan kiest u voor een 5-kanaals afstandsbediening, dan kunt u alle 3 de vouwgordijnen per stuk bedienen op kanaal 1, 2 en 3. En op kanaal 4 of 5 kunnen wij de 3 vouwgordijnen samen programmeren. Daarnaast is het ook mogelijk om een draadloze schakelaar op de muur te monteren, deze schakelaar bedient altijd 1 vouwgordijn of 1 groep. Een dergelijk schakelaar is handig om bijvoorbeeld bij de deur op te hangen, zo kunt u als u weggaat nog even op d eknop drukken.

Heeft u vragen over de elektrische vouwgordijnen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Wilt u gebruik maken van onze service waarbij wij advies geven en het opmeten kunnen verzorgen of wilt u ook de montage uitbesteden, dan is vouwgordijnen.info uw partner voor elektrische vouwgordijnen. Lees voor meer uitleg de adviespagina.

 

1 kanaal afstandsbediening
1-kanaal afstandsbediening

Met een 1-kanaal afstandsbediening kunt u 1 vouwgordijn of 1 groep vouwgordijnen tegelijk bedienen.
5-kanaals afstandsbediening
5-kanaals afstandsbediening

Met een 5-kanaals afstandsbediening kunt u 4 vouwgordijnen individueel bedienen en 1 groep bedienen.
16-kanaals afstandsbediening
16-kanaals afstandsbediening

Met een 16-kanaals afstandsbediening kunt u bijvoorbeeld 10 vouwgordijnen bedienen en 6 groepen bedienen.
Draadloze schakelaar
Draadloze schakelaar

Met deze draadloze schakelaar kunt u 1 vouwgordijn of 1 groep bedienen, altijd handig om 1 centrale schakelaar te hebben.

Het bestelprocesin 3 stappen

Om de vouwgordijnen online te bestellen is het de makkelijkste manier om de volgende 3 stappen te volgen. U kunt eventueel ook gebruik maken van onze advies, inmeet en montage service.

Gratis stofstalen

Bestel eerst de gratis stofstalen zodat u thuis rustig de stoffen en kleuren kunt beoordelen, zo weet u precies wat u bestelt.

Opmeten

Lees hier de instructie voor het opmeten. Hier vindt u alle uitleg over de verschillende soorten vouwgordijnen en alle mogelijkheden.

Bestellen

In het bestelmenu kunt u de vouwgordijnen zelf samenstellen op maat, kleur en overige afwerkingen zoals u het wenst.

Elektrische vouwgordijnen

Het wordt steeds gebruikelijker om elektrische vouwgordijnen toe te passen. De woningen van tegenwoordig worden steeds meer geautomatiseerd waardoor het steeds makkelijker wordt om elektrische vouwgordijnen te gebruiken.

U kunt de elektrische vouwgordijnen aansturen door gebruik te maken van een afstandsbediening, schakelaar, smartphone, tablet en uw eigen domotica systeem.

Daarnaast is het mogelijk om de elektrische vouwgordijnen op ingestelde tijden open en dicht te laten gaan.

Lees hier meer informatie over elektrische vouwgordijnen

Waarom elektrisch?

  • Ideaal voor moelijk bereikbare plaatsen
  • Zeer geschikt voor minder mobiele mensen
  • Aanwezigheid simulatie
  • Met 1 druk op de knop de hele woning bedienen
  • Geen vieze handen aan de vouwgordijnen
  • Geen hinderlijke kettingen
  • Uiteraard luxe en veel gebruiksgemak
Snelle levering

Snelle levering

Maatwerk

Maatwerk

Gratis stofstalen

Gratis stofstalen

Gratis verzending

Gratis verzending

TOP