Bestel uw vouwgordijnen

Vouwgordijnen.info

Vouwgordijnen op maat

Vouwgordijnen.info

Transparante vouwgordijnen

Vouwgordijnen.info

Bestel hier uw gratis stofstalen

Vouwgordijnen.info

PREV
NEXT

Advies, inmeten en montage service

Vouwgordijnen.info biedt de mogelijkheid aan om het gehele traject van inmeten tot montage uit handen te nemen. Hierbij is er de mogelijkheid voor een adviesafspraak, de mogelijkheid om het opmeten van de vouwgordijnen te laten doen. En ook is het mogelijk om de montage te verzorgen door professionele stoffeerders.

Er worden uiteraard wel kosten in rekening gebracht voor deze services.
De kosten voor een adviesafspraak zijn € 72,50. U krijgt hiervoor een uitgebreide uitleg van alle afwerkingsmogelijkheden en van de beschikbare stoffen en kleuren. De adviseur die bij u thuis komt heeft diverse voorbeelden van de vouwgordijnen zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden en afwerkingskwaliteit. Bij aankoop van meer dan € 1500,- zijn de advieskosten gratis.

De kosten voor het opmeten van de vouwgordijnen bedragen eveneens € 72,50. Het voordeel voor u om gebruik te maken van deze service is dat alle risico’s van verkeerde maten en/of stoffen voor ons risico is. Wanneer het opmeten van de vouwgordijnen direct bij de adviesafspraak gecombineerd kan worden dan rekenen wij alleen de kosten van de adviesafspraak. Ook hier geldt dat bij een orderwaarde van € 1500,- de kosten niet in rekening worden gebracht.

Daarnaast is het mogelijk om ook de montage van de vouwgordijnen door ons te laten regelen. Wij werken met professionele stoffeerders die alle vouwgordijnen vakkundig voor u ophangen. De kosten voor de montage van de vouwgordijnen zijn € 72,50 aan voorrijkosten en € 25,- per vouwgordijn.
Indien u gebruik wilt maken van de bovenstaande services dan kunt u contact opnemen met ons via telefoonnummer 085-2736378 of via het contactformulier. Wij verzoeken u om duidelijk aan te geven van welke service u gebruik wenst te maken en om hoeveel vouwgordijnen het gaat, dit vanwege het inplannen van de afspraak.

Het bestelprocesin 3 stappen

Om de vouwgordijnen online te bestellen is het de makkelijkste manier om de volgende 3 stappen te volgen. U kunt eventueel ook gebruik maken van onze advies, inmeet en montage service.

Gratis stofstalen

Bestel eerst de gratis stofstalen zodat u thuis rustig de stoffen en kleuren kunt beoordelen, zo weet u precies wat u bestelt.

Opmeten

Lees hier de instructie voor het opmeten. Hier vindt u alle uitleg over de verschillende soorten vouwgordijnen en alle mogelijkheden.

Bestellen

In het bestelmenu kunt u de vouwgordijnen zelf samenstellen op maat, kleur en overige afwerkingen zoals u het wenst.

Elektrische vouwgordijnen

Het wordt steeds gebruikelijker om elektrische vouwgordijnen toe te passen. De woningen van tegenwoordig worden steeds meer geautomatiseerd waardoor het steeds makkelijker wordt om elektrische vouwgordijnen te gebruiken.

U kunt de elektrische vouwgordijnen aansturen door gebruik te maken van een afstandsbediening, schakelaar, smartphone, tablet en uw eigen domotica systeem.

Daarnaast is het mogelijk om de elektrische vouwgordijnen op ingestelde tijden open en dicht te laten gaan.

Lees hier meer informatie over elektrische vouwgordijnen

Waarom elektrisch?

  • Ideaal voor moelijk bereikbare plaatsen
  • Zeer geschikt voor minder mobiele mensen
  • Aanwezigheid simulatie
  • Met 1 druk op de knop de hele woning bedienen
  • Geen vieze handen aan de vouwgordijnen
  • Geen hinderlijke kettingen
  • Uiteraard luxe en veel gebruiksgemak
Snelle levering

Snelle levering

Maatwerk

Maatwerk

Gratis stofstalen

Gratis stofstalen

Gratis verzending

Gratis verzending

TOP