Transparante vouwgordijnen

Vouwgordijnen.info

Witte vouwgordijnen

Vouwgordijnen op maat

Vouwgordijnen.info

Bestel uw vouwgordijnen

Vouwgordijnen.info

Bestel hier uw gratis stofstalen

Vouwgordijnen.info

PREV
NEXT

Transparante vouwgordijnen

Transparante vouwgordijnen

Door gebruik te maken van transparante vouwgordijnen creëert u een warme sfeer in uw huis. Bij transparante vouwgordijnen kunt u overdag goed naar buiten kijken terwijl er weinig tot geen inkijk van buitenaf naar binnen is. Zo zorgen transparante vouwgordijnen ook voor een stukje privacy in uw woning. Transparante vouwgordijnen zorgen dat er wel licht uw woning binnenkomt, het zonlicht wordt uiteraard wel wat gefilterd door de vouwgordijnen. Vouwgordijnen.info biedt diverse transparante stoffen aan in verschillende kleuren zodat er voor ieder interieur een passend transparant vouwgordijn is. Vouwgordijnen.info heeft diverse transparante stoffen die een verschillende weving hebben, zo hebben sommige transparante vouwgordijnen bijvoorbeeld een lichte structuur of een lichte glans over de stof.

Gebruiksaanwijzing 3D animatie
fullscreen Klik hier op om de 3D animatie fullscreen te zien
LinksRechts Met deze knoppen kunt u het gordijn laten draaien
Blauw plusje Klik hier om meer informatie te lezen over het betreffende onderdeel
Grijs plusje Met deze knop kunt u verder inzoomen
Min Met deze knop kunt u weer uitzoomen

Bestellen

Vouwgordijnen.info werkt met 2 prijsgroepen voor de vouwgordijnen. Prijsgroep A en prijsgroep B. Het verschil zit uitsluitend in de stofkwaliteit, zo zijn er bijvoorbeeld brandvertragende stoffen of stoffen die een glans hebben. Ook is het mogelijk om gevoerde vouwgordijnen te bestellen, de voering wordt toegepast voor extra bescherming van de stof tegen weersinvloeden. Ook kunt u verduisterende vouwgordijnen bestellen, deze vouwgordijnen worden voorzien van een verduisterende voering.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn in vele soorten beschikbaar. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een transparant vouwgordijn om een huiselijke sfeer te creëren. Ook kunt u kiezen voor vouwgordijnen van een dichte stof zodat u meer privacy heeft. U kunt een vouwgordijn laten voeren met een verduisterende voering zodat uw slaapkamer goed donker is. Ook is het mogelijk om trevira vouwgordijnen te bestellen, dit zijn brandvertragende vouwgordijnen, die kunnen worden toegepast in openbare gebouwen maar uiteraard ook voor particulier gebruik mogelijk zijn.

Services

Vouwgordijnen.info biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van diverse services. Zo kunt u gebruik maken van een advies afspraak waarbij een van onze adviseurs bij u thuis komt voor een advies op maat. Daarnaast is het mogelijk dat wij voor u de montage verzorgen. Wij werken uitsluitend met professionele stoffeerders zodat u zeker bent van een goede montage. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf de vouwgordijnen in te meten en te monteren. Lees hiervoor de inmeet instructies en de uitleg voor de montage.
TOP