Bestel uw vouwgordijnen

Vouwgordijnen.info

Vouwgordijnen op maat

Vouwgordijnen.info

Transparante vouwgordijnen

Vouwgordijnen.info

Bestel hier uw gratis stofstalen

Vouwgordijnen.info

PREV
NEXT

Meest gestelde vragen

Ja, dat is mogelijk. Bij vouwgordijnen zonder baleinen wordt er aan de achterzijde band opgestikt met ringetjes zodat het vouwgordijn opgetrokken kan worden. De vouwgordijnen zonder baleinen krijgen lichte golven aan de onderzijde van het vouwgordijn. Deze uitvoering is op aanvraag leverbaar.

De minimale breedte is 300 mm en de maximale breedte is 4000 mm. Op aanvraag kunnen wij de vouwgordijnen nog breder leveren maar dit is afhankelijk van het gewicht, stof en hoogte.

Ja, u kunt alle vouwgordijnen wassen op een laag programma. U vindt bij alle stoffen het wasvoorschrift op de website. Wanneer u deze voorschriften volgt is het geen probleem om de vouwgordijnen te wassen. Het beste kunt u na het wassen de vouwgordijnen licht vochtig ophangen zodat de eventuele kreukels er gelijk uittrekken.

De normale levertijd ligt tussen de 6 tot 8 werkdagen. Wij hebben in principe alle stoffen op voorraad liggen, maar het gebeurd uiteraard wel eens dat er toch een levertijd op de stof zit. Uiteraard zijn wij ook deels afhankelijk van de tijd van het jaar, zo kan het richting de Kerstdagen oplopen tot 10 werkdagen.

Nee, wij hanteren 2 prijsgroepen, A en B. Het verschil in prijs zit uitsluitend in de stof niet in de afwerking. Zo zijn er bijvoorbeeld brandvertragende vouwgordijnen en luxe weefstoffen die qua prijs wat duurder zijn.

Nadat u besteld heeft wordt uw bestelling intern ingepland, hiervan ontvangt u bericht wanneer wij uw bestelling versturen. Tot die tijd kan u uiteraard nog kosteloos wijzigen, wanneer wij al zijn begonnen met de productie dan zou het kunnen dat er kosten bijkomen. Uiteraard in overleg met u.

Bij elke stof staat de kleurechtheid vermeld. De kleurechtheid is een tabel van 1 tot 8 waarbij 8 het minst verkleurd. Een kleurechtheid van 5 of 6 is een goede score waarbij de stof nauwelijks zichtbaar verkleurt.

Wij hanteren standaard 2 jaar garantie op de stof alsook het systeem. Uiteraard gaat de garantie gepaard met hoe u omgaat met de vouwgordijnen. Op elektrische systemen hanteren wij een garantie van 5 jaar.

Dat is mogelijk, zie hiervoor het hoofdstuk advies. Bij een afspraak komen wij bij u thuis voor een advies, hierbij hebben wij alle stoffen in groter formaat en diverse voorbeelden. Aansluitend kunnen wij de vouwgordijnen voor u opmeten.

U kunt alle stofstalen gratis bestellen via het hoofdstuk stofstalen bestellen. Uiteraard begrijpen wij dat u eerst de stof en kleur wilt beoordelen vandaar dat wij dit kosteloos aanbieden. Alle stofstalen worden binnen 24 uur met de post verstuurd.

Wanneer u een bestelling plaatst kunt u bij de contactgegevens een ander afleveradres doorgeven, zo kunt u de vouwgordijnen bijvoorbeeld op uw werk laten bezorgen. Houd wel rekening met het formaat van uw vouwgordijnen.

Aan het einde van het bestelproces kunt u kiezen uit 2 opties. U kunt betalen met iDeal of kiezen voor een vooruitbetaling. Aangezien wij een webwinkel zijn is het gebruikelijk het volledige bedrag aan te betalen. Na afronding van uw bestelling ontvangt u een bevestiging met de betaalgegevens.

Het bestelprocesin 3 stappen

Om de vouwgordijnen online te bestellen is het de makkelijkste manier om de volgende 3 stappen te volgen. U kunt eventueel ook gebruik maken van onze advies, inmeet en montage service.

Gratis stofstalen

Bestel eerst de gratis stofstalen zodat u thuis rustig de stoffen en kleuren kunt beoordelen, zo weet u precies wat u bestelt.

Opmeten

Lees hier de instructie voor het opmeten. Hier vindt u alle uitleg over de verschillende soorten vouwgordijnen en alle mogelijkheden.

Bestellen

In het bestelmenu kunt u de vouwgordijnen zelf samenstellen op maat, kleur en overige afwerkingen zoals u het wenst.

Elektrische vouwgordijnen

Het wordt steeds gebruikelijker om elektrische vouwgordijnen toe te passen. De woningen van tegenwoordig worden steeds meer geautomatiseerd waardoor het steeds makkelijker wordt om elektrische vouwgordijnen te gebruiken.

U kunt de elektrische vouwgordijnen aansturen door gebruik te maken van een afstandsbediening, schakelaar, smartphone, tablet en uw eigen domotica systeem.

Daarnaast is het mogelijk om de elektrische vouwgordijnen op ingestelde tijden open en dicht te laten gaan.

Lees hier meer informatie over elektrische vouwgordijnen

Waarom elektrisch?

  • Ideaal voor moelijk bereikbare plaatsen
  • Zeer geschikt voor minder mobiele mensen
  • Aanwezigheid simulatie
  • Met 1 druk op de knop de hele woning bedienen
  • Geen vieze handen aan de vouwgordijnen
  • Geen hinderlijke kettingen
  • Uiteraard luxe en veel gebruiksgemak
Snelle levering

Snelle levering

Maatwerk

Maatwerk

Gratis stofstalen

Gratis stofstalen

Gratis verzending

Gratis verzending

TOP