Leveringen en betalingen

Leveringen en betalingen

Leveringen stofstalen

Alle stofstalen worden gratis verstuurd per post. U kunt eenvoudig een keuze maken welke stofstalen u wilt bestellen. In de meeste gevallen worden de stofstalen binnen 24 uur verstuurd met de reguliere post. Hierbij zijn wij enigszins afhankelijk van de leveringen van de postbezorger, maar in de meeste gevallen heeft u de volgende werkdag de stofstalen in huis. Mocht u na 3 werkdagen nog geen stofstalen hebben ontvangen dan vernemen wij dat graag van u zodat wij deze stalen opnieuw kunnen versturen. Let er wel op dat of de adresgegevens juist zijn.

Leveringen vouwgordijnen

Normaal is de productietijd van onze vouwgordijnen ongeveer 6-8 werkdagen, enigszins afhankelijk van de drukte van het seizoen en feestdagen. Na dat wij uw bestelling hebben ontvangen wordt uw bestelling gecontroleerd of alles juist is besteld, wanneer er vragen zijn zullen wij contact met u opnemen. Vervolgens ontvangt u binnen 24 uur de datum wanneer uw bestelling klaar is en wanneer deze verstuurd zal worden. Alle bestellingen versturen wij met DHL, zij zijn zeer goed in staat om de langere lengtes te vervoeren. Op de dag dat DHL uw bestelling bij ons heeft opgehaald, ontvangt u van ons de verzendbevestiging en de traceercode van DHL.

Betalingen vouwgordijnen

Alle bestelling worden vooruit betaald zoals normaal is met online bestellen. Qua betaling heeft u 2 mogelijkheden. U kunt eenvoudig en veilig betalen met iDeal. Dit is de makkelijkste en snelste manier van bestellen, wij krijgen dan direct de melding of de betaling geslaagd is. Zo kunnen wij gelijk verder met het inplannen van uw bestelling. Ook kunt u kiezen voor een vooruitbetaling. Na het afronden van uw bestelling ontvangt u per mail de bestelbevestiging, hierbij wordt u uitgelegd hoe u de vooruitbetaling kunt uitvoeren. U ontvangt hierbij ook ons IBAN-nummer. Het plaatsen van uw bestelling is na 24 uur bindend. Wanneer de betaling bij ons binnen is (meestal duurt dit 24 tot 48 uur) gaat de definitieve planning in werking.

TOP